Produse Naturiste

  Produse Naturiste la Pret de Depozit.

Produse naturiste
Cosul meu (0 produse - 0 RON)  

Aminoacizii

Un aminoacid este natural daca este alifatic existand 20 de aminoacizi ce intra in componenta proteinelor.

Acestia sunt: alanina, valina, leucina, izoleucina, prolina, triptofan, fenilalanina, metionina, glicocol, serina, treonina, tirozina, asparagina, glutamina, cisteina, acid aspartic, acid glutamic, arginina, lisina, histidina (acesta din urma constituie un aminoacid esential pentru copiii cu vârsta sub 1 an). Dintre aminoacizii prezentati 8 sunt esentiali, deoarece nu pot fi produsi de organismul uman si trebuie adusi din exterior, prin alimentatie (valina, leucina, izoleucina, triptofanul, fenilalanina, metionina, lisina si treonina).
Aminoacizii sunt elemente nelipsite in alimentatia noastra. Lipsa unuia dintre acestia se va resimti la nivel general, eficacitatea celorlalti fiind considerabil redusa. Aminoacizii, substante din care in combinatie cu azotul rezulta proteinele, nu constituie doar unitatile componente ale acestora, ci si produsii rezultati in urma digestiei lor.
Proteinele sunt alcatuite din cei 20 de aminoacizi pe carfe i-am enumerat mai sus, variind ca structura, avand in vedere functia pe care o indeplinesc si locul in care se manifesta in cadrul organismului nostru.
Proteinele pot fi intalnite in cereale, nuci, seminte, mazare, fasole. Proteinele complete asigurand echilibrul celor opt aminoacizi cu rol esential in formarea tesuturilor si se gasesc in carne, oua, lapte si branza, produse de origine marina, etc.
Aminoacizii in calitate de elemente de formare a proteinelor, au cateva functii de baza: reprezinta o mare parte din tesuturile, celulele si muschii din organismul nostru, sustin dezvoltarea si vindecarea tesuturilor si a celulelor, imbunatatesc circulatia sanguina, produc enzime pentru o digestie optima, sintetizeaza hormoni esentiali in reproducere, contribuie la furnizarea energiei, stimularea creierului ajuta la dezvoltarea capacitatii intelectuale, imbunatateste spiritul de observatie, amelioreaza starile de epuizare mentala.


.
Pret catalog 
90 Ron
Economisiti:
18 Ron
Pret Depozit:
72 Ron
buc    
.
Pret catalog 
183 Ron
Economisiti:
37 Ron
Pret Depozit:
146 Ron
buc    
.
Pret catalog 
93 Ron
Economisiti:
19 Ron
Pret Depozit:
74 Ron
buc    
.
Pret catalog 
185 Ron
Economisiti:
37 Ron
Pret Depozit:
148 Ron
buc    
 
.
Pret catalog 
94 Ron
Economisiti:
19 Ron
Pret Depozit:
75 Ron
buc    
.
Pret catalog 
184 Ron
Economisiti:
37 Ron
Pret Depozit:
147 Ron
buc    
SEO