Produse Naturiste

  Produse Naturiste la Pret de Depozit.

Produse naturiste
Cosul meu (0 produse - 0 RON)  

Antioxidanti

Va oferim o gama larga de antioxidanti, fitonutrienti, vitamine pentru a va ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi si la mentinerea sanatatii optime a organismului dumneavoastra.

Atacul radicalilor liberi se manifesta cel mai pregnant din exterior, prin cel mai mare organ al omului, pielea.
Majoritatea bolilor de care suferim si bolile cronice - bolile cardiovasculare, cancerul, diabetul, se datoreaza atacurilor radicalilor liberi. Bolile apar in momentul in care capacitatea de aparare a organismului nostrum este slabita, aceasta fiind o problema de carenta a unor elemente nutritive si in special o deficienta a sistemului antioxidant al organismului.

Mai jos gasiti lista antioxidantilor recomandati :
Antioxidanti

1.Beta-caroten - Beta Carotenul este un carotenoid precursor al vitaminei A, ce distruge oxigenul atomic si radicalii peroxide protejand lipidele vulnerabile, aproape la fel de eficient ca si vitamina E. Beta-carotenul se gaseste in morcovi, cartofi dulci si varza.
2.Vitamina C (acid ascorbic) este principalul antioxidant solubil in apa si ajuta la protectia tesutului muscular, creierului si sistemului nervos fata de actiunea radicalilor liberi si stabilizeaza ADN-ul si ARN-ul.Vitamina C se gaseste in cantitati mari in citrice dar si in brocoli, ardei si multe alte fructe si legume.
3.Vitamina E (d-alfa tocoferol) este principalul antioxidant liposolubil ce protejeaza acizii grasi din interiorul si din jurul celulelor de radicalii liberi. Vitamina E se gaseste in uleiurile vegetale preparate la rece, germeni de grau, paine integrala si cereale.
4.Extractul de ceai verde este de asemenea un antioxidant bogat in polifenoli si catechine care curata eficient hidrogen peroxidul si radicalii anion superoxid.Extractul de ceai verde se ggaseste in extractul de ceai verde standardizat la 50% sau mai mult, catechine/polifenoli.
5.Extractul de armurariu este un hepatoprotector. Radicalii liberi pot induce schimbari in biosinteza enzimelor.
6.Extractul din seminte de strugure este un antioxidant puternic continând 95% procianidine (oligomeri polifenolici), care, impreuna cu actiunea de anihilare a radicalilor liberi, inhiba puternic activitatea xantin oxidazei, enzima care activeaza cascada oxi-radicalilor.
7.Extractul de Gingko biloba protejeaza membranele celulare de peroxidarea lipidelor, in special mielina si celulele cerebrale.
8.Extractul de schisandra este un antioxidant cu proprietati adaptogene cu pronuntate efecte hepatoprotectoare.Extractul de schisandra se extrage din fructele si semintele plantei Schisandra chinensis.
9.Licopen este un antioxidant puternic ce anihileaza oxigenul atomic si radicalii peroxid. Licopenul protejeazs stratul lipidic al celulelor si se gaseste in tomate si pepenele verde.
10.N-aceticisteina este o forma stabila a aminoacidului cisteina. N-aceticisteina este implicata in productia de glutation, ceea ce duce la cresterea cantitatii de glutation peroxidaza, o enzima antioxidanta puternica. N-aceticisteina imbunatateste metabolismul hepatic si amelioreaza epuizarea musculaturii scheletice si se gaseste ca supliment: sulfhidril aminoacid.
11.Acidul alfa-lipoic functioneaza ca protector celular si antioxidant prin conversia glutationului oxidat la glutation redus.
12.Seleniumul este principalul mineral antioxidant si dezactivator al radicalilor liberi. Este cofactor in sinteza glutation peroxidazei.Sursele naturale de Seleniu sunt: germenii de grau, taritele, ceapa, rosiile, fructele de broccoli si pestele ton
13.Coenzima Q-10 este un antioxidant liposolubil, o chinona, care joaca un rol important in eliberarea de energie la nivelul ATP-ul mitocondrial. Potent antioxidant are un rol bine studiat in sistemul cardio-vascular (circulator). Organismul produce in mod normal aceasta coenzima, care se gaseste in comert sub forma de supliment.


TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
235 Ron
Economisiti:
60 Ron
Pret Depozit:
175 Ron
buc    
.
Pret catalog 
425 Ron
Economisiti:
85 Ron
Pret Depozit:
340 Ron
buc    
.
Pret catalog 
50 Ron
Economisiti:
10 Ron
Pret Depozit:
40 Ron
buc    
.
Pret catalog 
95 Ron
Economisiti:
19 Ron
Pret Depozit:
76 Ron
buc    
 
.
Pret catalog 
80 Ron
Economisiti:
16 Ron
Pret Depozit:
64 Ron
buc    
.
Pret catalog 
41 Ron
Economisiti:
8 Ron
Pret Depozit:
33 Ron
buc    
.
 
 
Pret Depozit:
89 Ron
buc    
SEO