Produse Naturiste

  Produse Naturiste la Pret de Depozit.

Produse naturiste
Cosul meu (0 produse - 0 RON)  

Cafea

Cafeaua este,in momentul de fata, unul dintre cele mai consummate produse care contin cofeina pe langa celelalte bauturi ceai, bauturi energizante si racoritoare.

Cafeaua are o actiune psiho-stimulatoare, imbunatateste timpul de reactie si vigilenta, reduce temporar starea de  oboseala, creste activitatea intelectuala, stimuleaza sistemul nervos, si poate crea buna dispozitie.

Cafeaua stimuleaza tranzitul intestinal si secretia de saliva favorizand digestia, substantele continute pot reduce aparitia unor tipuri de cancer (hepatic, de colon), reduce aparitia afectiunilor cardiovasculare, acidul colorgenic protejand impotriva diabetului de tip 1 si 2.

Cafeaua actioneaza asupra tubului respirator si este un  bun remediu impotriva durerilor de cap si a migrenelor pentru ca dilateaza vasele de sange. Cercetatorii au obtinut rezultate spectaculoase si in ceea ce priveste preventia bolii Parkinson. S-a dovedit ca cei care beau cafea regulat au un risc scazut cu 80% de a face aceasta boala.

Kilogramele in plus si celulita sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta femeia moderna. Cofeina joaca un rol foarte important in combaterea problemelor neplacute cu kilogramele in plus si celulita. Majoritatea cremelor de corp anticelulitice o folosesc ca ingredient, iar unele studii arata ca putem slabi consumand cafea, 300-400 de calorii putand fi arse in fiecare zi printr-un consum moderat.

Contraindicatii: cafeaua nu este recomandata persoanelor cu afectiuni precum hepatita cronica, ciroza, ulcer gastric sau  duodenal, guta, nevroza, hipertensiune arteriala si enterocolita cronica. De asemenea, cafeaua nu este recomandata copiilor, adolescentilor si mai ales femeilor in perioada menopauzei si postmenopauzei, pentru ca favorizeaza osteoporoza.

Efectele consumului exagerat: tulburari la nivelul tubului digestiv cu arsuri si chiar dureri si spasme gastrointestinal, palpitatii, insomnia, neliniste, stari depresive, tremur si slabiciune musculara.

Cafeaua se absoarbe rapid si se elimina la fel de repede din organism; intr-un interval de 3-6 ore se reduce la jumatate cantitatea aflata in sange.


SEO