Produse Naturiste

  Produse Naturiste la Pret de Depozit.

Produse naturiste
Cosul meu (0 produse - 0 RON)  

Ciuperci terapeutice

Cupercile terapeutice sunt considerate un remediu miraculos pentru tratarea multor boli si afectiuni printre care amintim: cancer, diabet, hepatita, boli renale, boli cardiovasculare, reumatism, hiper/hipotensiune, angina, tromboze, angiosternoze, hemiplegia, leucemia, limfom.


Ciuperca lui Dumneazeu creste numai la altitudini de peste 1.000 de metri, numita stiintific Agaricus Blazei Murill.
Plantatiile de Agaricus Blazei Murill sunt supravegheate si ingrijite de fermieri bine instruiti. Ciuperca este delicate si are nevoie de anumiti factori de mediu pentru a creste: temperatura inalta, umiditate crescuta, aer purificat, ploi marunte seara si un sol ce contine excremente de cal salbatic. Ciuperca este un supliment alimentar si poate fi luata in paralel cu alte tratamente. Are un bogat continut de proteine, vitamine si minerale; sase tipuri de steroizi cu rol de stopare a cresterii numarului de celule canceroase. Ciuperca lui Dumneazeu diminueaza efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, determinand o crestere considerabila a imunitatii organismului, astfel sunt eliminate starile de voma, lipsa poftei de mancare, oboseala, lipsa energiei si ce este mai important, terapiile, sub influenta ciupercii minune, devin mai eficiente de 3 pana la 7 ori.
Lista efectelor clinice este alcatuita de Asociatia Japoneza de Cancer si Asociatia Farmaceutica Japoneza, care precizeaza ca aceasta ciuperca regleaza glicemia, in cazul persoanelor diabetice, amelioreaza osteoporoza, in cazul cancerelor blocheaza propagarea celulelor cancerigene, creste imunitatea organismului, are efect antitumoral si efecte pozitive in cazul tuturor bolilor digestive etc.
Ganoderma Lucidum " elixirul tineretii" este o ciuperca terapeutica cunoscuta datorita proprietatilor vindecatoare pe care le detine, cu o istorie de peste 2000 de ani, apreciata pentru capacitatea de eliminare a toxinelor din organismul nostru.
Venerata de poporul chinez si japonez, Ganoderma este intalnita in unele zone asiatice sub denumirea de ciuperca "Reishi", "Lingzhi" sau "Mannetake".
Efectele benefice ale Ganodermei (Reishi) au incurajat medicina alternativa si a dat speranta multor persoane care sufera de boli grave (cancer, diabet). Ganoderma amelioreaza si incetineste avansarea cancerului, are un rol de detoxifiant puternic si intareste sistemului imunitar. Are proprietati curative eficiente in tratamentul pentru sporirea tonusului intregului organism, reglarea tensiunii arteriale, impiedicarea formarii si extinderii tumorilor, reglarea nivelului de colesterol din sange, precum si a pH-ului intern, imbunatateste capacitatea de concentrare si memorare.
Ganoderma Lucidum se gaseste in comert sub forma de capsule dar se poate consuma si sub forma de bauturi cafea, ceai. Ganoderma este utilizata si in compozitia produselor cosmetic astfel se regaseste Mai gasiti pe piata si o serie de produse cosmetice cu extract de Ganodema: sapun, creme, pasta de dinti.

Cordyceps ("Aurul medicamentelor"), care este folosita in terapeutica chineza de peste 1.200 ani, aceasta planta, fiind catalogata de botanisti in clasa ciupercilor, dispune de calitati duble: intr-o parte a ciclului sau biologic este planta, in alta parte a ciclului este insecta.
Cand Cordycepsul exista sub forma de planta, vara, in perioada formarii de spori, sporul plantei este imprastiat de vant , si paraziteaza larva unui fluture, trecand din ciclul vegetal in cel animal. Larva infectata se ingroapa in pamant in forma de gogoasa. Cordycepsul hiberneaza pe timpul iernii, hranindu-se din gogoasa fluturelui, apoi din radacinile unor plante , rezistand astfel sub pamant timp indelungat.
Cand conditiile climatice sunt favorabile, rasare din pamant o noua planta , si ciclul biologic se reia. Aceasta planta impreuna cu ginsengul, cornitele pufoase de cerb, face parte din cele trei mari medicamente tonifiante ale Chinei.
Miceliu de Cordyceps are efect in reglarea imunitatii, este un antibiotic natural, are efect antiinflamator, actiune anticancerigena imbunatatind starea pacientului si reducand actiunea radioterapiei. Ajuta in prevenirea unor afectiuni precum tromboze, infarctul miocardic, ischemie cardiaca, boli ale ficatului, rinichilor sau plamanilor. Mareste eficienta organismului, are efect antioxidant, reduce nivelul lipidelor in organismsi a colesterolului, regleaza functiile ficatului, rinichilor si plamanilor, elimina toxinele, reface celulele afectate, distruge virusii din celulele hepatice
Cordyceps este recomandat ca adjuvant in tratarea urmatoarelor afectiuni : bronsita, pneumonie, astm bronsic, emfizem pulmonar, tuberculoza, ischemie cardiaca, infarctul de miocard, stenocardie, colici renale, urinari dese, polutie (eliminarea spontana a spermei),afectarea calitatii urinei, pielonefrita, glomerulonefrita, cistita, dializa renala (doza se stabileste de medic), tumori maligne ale diferitelor organe, chiar in stadii avansate (imbunatatirea functiilor organului afectat, suprimarea principalului focar al tumorii), inlatura efectele negative ale chimioterapiei si radioterapiei, hepatita, profilaxia cirozei hepatice, imbunatateste schimburile in celulele ficatului (hepatocistite), hemoragii ale mucoaselor, purpura trombocitopenica (boala Verlgof), anemii, leucoze, eliminarea substantelor toxice, toxine intestinale, efectele nocive ale medicamentelor si radionucleidelor.


.
Pret catalog 
70 Ron
Economisiti:
14 Ron
Pret Depozit:
56 Ron
buc    
.
Pret catalog 
239.8 Ron
Economisiti:
47.96 Ron
Pret Depozit:
191.84 Ron
buc    
.
Pret catalog 
161 Ron
Economisiti:
32 Ron
Pret Depozit:
129 Ron
buc    
SEO