Produse Naturiste

  Produse Naturiste la Pret de Depozit.

Produse naturiste
Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
GE 132

GE 132

TRANSPORT GRATUIT
Pret Depozit:
215 RON

buc


Producator: GE 132
Vezi toate produsele: GE 132

Produsul GE 132 este produs de GE 132.
Va garantam ca produsul GE 132 are pe siteul nostru Cel Mai Mic Pret de pe piata.
Produsul GE 132 ajunge la dumneavoastra prin curier rapid, plata se face ramburs la primirea coletului.
Comanda produsul GE 132 se poate face telefonic sau online.


GE 132 -  Germaniu Organic

Germaniul in forma organica din complexul GE 132 este considerat una dintre cele mai mari descoperiri in tratamentul afectiunilor maligne fiind totodata si cel mai puternic antioxidant natural. Multe rezultate stiintifice despre mecanismul de actiune preventiv-terapeutica a micronutrientilor complexului GE 132 sunt o dovada incontestabila a contributiei importante a acestuia la procesele metabolice atat in cazul unui organism sanatos cat si la un organism bolnav. Amestecul exclusiv din complexul GE 132 cu cele sase componente puternice din familia nutrientilor, contine tot ce este necesar pentru bioreglarea si indepartarea cauzelor aparitiei multor boli.

Complexul GE 132 (60 capsule) are, spre deosebire de medicamentele oficiale, si multi alti nutrienti cu actiune punctuala, elementii fotochimici si alte componente active (GE 132) formand componenta de aparare, o echipa formata din extractul de Ganoderma lucidum, laptisorul de matca, extractul de seminte de struguri rosii, extractul de ceai verde, complex de proteine din cartilagiul de rechin. Toate aceste componente aflate in complexul creat printr-o formula japoneza unica sunt antioxidanti puternici care apara cu eficacitate organismul de multe boli, cum sunt bolile coronare, diabetul, tensiunea, osteoporoza, bolile de plamani si cancerul.

Germaniul in forma organica este considerat acum una dintre cele mai mari descoperiri in tratamentul afectiunilor maligne.

Sursele naturale de germaniu sunt

- Ciuperca Reishi (800 - 2000 ppm)
- Ceapa alba (800 ppm)
- Ginseng (700 ppm)
- Aloe (70 ppm) si altele

Cum actioneaza Ge132:

Este considerat drept cel mai puternic antioxidant natural. Radicalul liber este orice atom (molecula) ce are pe ultimul strat un electron neimperecheat. Antioxidantii sunt substante care preiau de la radicalii liberi electronul pe care acestia il au in plus. In stare de stres se elibereaza o cantitate mare de radicali liberi, care trec in mod liber prin membranele celulare si ajung la nucleu, unde cauzeaza mari prejudicii celulei, initiind diviziunea ei necontrolata, adica aparitia unei tumori maligne. Procesul de diviziune necontrolata apare datorita concentratiei de oxigen in nucleul celulei.

Dr. Otto Warburg a stabilit ca celulele canceroase nu pot metaboliza oxigenul, adica se dezvolta numai in conditii anaerobe (fara prezenta oxigenului). Acest savant german, laureat al Premiului Nobel, confirma prin descoperirea sa ideea ca radicalii liberi care se combina cu oxigenul din nucleele celulelor cauzeaza in mod direct dezvoltarea carcinoamelor.

Ge132 are in structura sa trei atomi de oxigen, ceea ce il face extrem de eficient pentru preluarea electronului radicalului liber, cu care se leaga de radicalul liber si pe care il elimina din organism prin urina - adica este un antioxidant. Astfel, la 20-30 de ore dupa administrare, o mare parte din Ge132 se afla in urina, ceea ce exclude efectele secundare.

Ge132 mareste eficienta oxigenului la nivel celular, inhiband astfel numeroase procese cronice, cum ar fi: insuficienta cardiaca, angina pectorala, hipertensiunea, apoplexia, diabetul, astmul, boala Parkinson, scleroza cerebrala, epilepsia, boli oculare (glaucom, cataracta, inflamarea retinei ochiului si a nervului optic), artrita reumatoida si altele.

MECANISMELE DE ACTIUNE A GERMANIULUI
Stimularea sistemul imunitar

1.Induce si mareste productia de interferon endogen;
2.Stimuleaza producerea de celule natural ucigase NK;
3.Stimuleaza actiunea macrofagelelor;
4.Stimuleaza actiunea limfocitelor.

Duce la cresterea considerabila a ratei de folosire a oxigenului din sange (in special la celulele cancerigene anaerobe)
1.Ge 132 are 3 atomi liberi de oxigen.
2.Stimularea citocromului Р-450 in sistemul de oxidare

Revitalizarea celulelor si rectificarea genelor
1.Stabilizeaza genele labile si ajuta la rectificarea lor;
2.Activeaza receptorii citoplasmici, care stimuleaza cresterea celulelor prin revitalizarea proteinei procariotelor РКР2q.
3.Continutul de Ge in celule scade si poate fi refacut prin administrare de Ge132.

ROLUL COMPLEXULUI GE 132 IN PREVENIREA SI BIOREGLAREA MULTOR BOLI ALE OMULUI MODERN


" Daca nu esti pregatit sa-ti schimbi modul de viata, nu poti fi ajutat "
Hipocrate

Rolul complexului GE 132 ca supliment biologic activ (supliment dietetic) in biocorectarea imbolnavirilor omului modern

Multe rezultate stiintifice despre mecanismul de actiune preventiv-terapeutica a micronutrientilor complexului GE 132 sunt o dovada incontestabila a contributiei importante a acestuia la procesele metabolice atat in cazul unui organism sanatos cat si la un organism bolnav. Aceleasi rezultate confirma ca actiunea acestuia are mai multe nivele si puncte de actiune preventiv-terapeutica. In aceasta consta de fapt diferenta dintre suplimentele biologic active si cele sintetice din preparatele farmacologice care au o actiune foarte ingusta si directionata, de multe ori cu numeroase contraindicatii. Sa enumeram cateva nivele principale ale actiunii biologice a complexului GE 132, ca supliment biologic activ, respectiv supliment dietetic:
1.Actiune specifica, respectiv reglarea reactiilor biochimice si a functiilor fiziologice caracteristice pentru complexul GE 132, care se refera inainte de toate la actiunea de alimentare a celulelor cu oxigen si energie;
2.Actiune nespecifica, participa activ la reglarea unui spectru larg de alte reactii biochimice si functii fiziologice in paralel cu respectarea principiului de viata sanatoasa si alti factori regulativi;
3.Actiune fiziologica, respectiv reglarea reactiilor biochimice si functiilor fiziologice in conditiile functionarii normale a organismului (actiunea acestuia foarte intensiva si imunostimulativa), dar si reglare functiilor biochimice si fiziologice dereglate, in conditiile unui stres intensificat sa unei boli;
4.Actiune sinergetica, respectiv actiune simultana - interactiunea tuturor componentelor sale biologic active si atingerea efectului fiziologic dorit, complexul GE 132 care are, spre deosebire de medicamentele oficiale, si multi alti nutrienti cu actiune punctuala. Este important sa specificam ca daca multe medicamente ale medicinei oficiale au deseori multe contraindicatii, complexul GE 132 aproape ca nu are, (nu se recomanda doar femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza, si persoanelor care fac dializa) intrucat fiziologia actiunii sale si efectele terapeutice se realizeaza prin mecanisme fiziologice.

Unul din SBA cele mai eficace este chiar complexul GE 132 despre care discutam.

Avantajele consumarii suplimentelor biologic active

Prin consumarea de preparate biologice active sub forma de complexe, omul beneficiaza de un spectru larg de componente naturale inrudite care actioneaza asupra organismului mult mai blajin si mai durabil decat medicamentele sintetice sau suplimentele alimentare cu un component. Complexul GE 132 este un supliment cu mai multe componente de dorit in alimentatie. Suplimentele biologice active nu sunt toxice, organismul le suporta mai bine, mult mai rar produc complicatii si reactii alergice. Mai mult, ele adesea indeparteaza urmarile negative care apar prin consumul de medicamente sintetice (hemoterapie). De regula, aceste preparate nu se acumuleaza in organism.

Complexul GE 132 se elimina fara urma din organism pe cale urinara si fecala dupa 20-24 de ore. Componentele complexului GE 132 au un rol important in reglarea eficacitatii metabolice si terapeutice ale medicamentului oficial. Cand organismul uman se afla inaintea unei boli este prea devreme sa prescrii medicamente clasice, dar este timpul optim pentru consumul de preparate biologic active. In faza cand imbolnavirea a aparut, preparatele biologic active se folosesc ca suport sau terapie suplimentara. Aceste preparate sunt incluse tot mai des in programul de terapie al pacientilor, devenind absolut necesare alaturi de medicamentele clasice.

Spre deosebire de medicamentele clasice care actioneaza rapid si intensiv, dar produc efecte nedorite, preparatele biologice active se iau pe o perioada mai lunga de timp, actiunea acestora este blajina, fara reactii nedorite. Consumul de preparate biologice active permite reinnoirea organismului, treptat si cu un scop determinat, fara a se produce prejudicii acestuia. Prin utilizarea de preparate biologice active, asupra proceselor fiziologice si patologice actioneaza materii similare cu cele din organism, care ii sunt fiziologic necesare. Prin urmare, preparatele nu declanseaza reactii de aparare sau respingere. Prin consumul de preparate biologice active ca mijloace de terapie suplimentara, s-a constatat ca se pot reduce de 1,5-8 ori dozele de medicamente de baza, de asemenea se reduce timpul total de terapie, se prelungeste perioada de remisie si se reduce perioada de administrare a medicamentelor de baza, trecand, dupa indepartarea fenomenelor acute, la monoterapie cu preparate biologic active.

Componentele active (GE 132) sunt formate din extractul de Ganoderma lucidum, laptisorul de matca, extractul de seminte de struguri rosii, extractul de ceai verde, complex de proteine din cartilagiul de rechin. Toate aceste componente aflate in complexul creat printr-o formula japoneza unica, sunt antioxidanti puternici care apara cu multa eficacitate organismul de multe boli, cum sunt bolile coronare, diabetul, tensiunea, osteoporoza, bolile de plamani si cancerul.

Actiunea complexului GE 132 la nivelul mitocondriei.

Pentru a se elibera energie in mitocondrii prin intermediul unor reactii fermentative este necesar, inainte de toate, sa se activeze oxigenul si hidrogenul. Aceasta activare a face fermentul citohromoxidaza care este stropit pe mitocondrii in cantitati mici. Extractul de ciuperca reishi, respectiv germaniul organic reprezinta expresia genei care produce acest ferment cu ajutorul caruia, in continuare, printr-un sir de reactii complexe se produce energie care face posibile toate functiile vitale ale celulelor. Aceasta energie este energia vietii si unica moneda energetica pentru toate functiile celulelor. Avand in vedere ca radicalii liberi de tipul oxiradicalilor sunt subproduse ale proceselor prin care se obtine energie in fiecare celula, acestia sunt o amenintare constanta pentru sanatate. De aceea, in corpul uman antioxidantii se sintetizeaza endogen (in interiorul celulelor, acolo unde sunt cel mai necesari). Acestia sunt peroxidaza glutation, superoxid dismutaza, catalaza, scvalen si coenzima Q10. ultimii doi antioxidanti sunt dupa structura izoprenoizi, scvalenul este un component important al fiecarei membrane celulare, iar coenzima Q10 este prezenta in mitocondrii. Antioxidantii izoprenoizi se obtin din hrana si despre ei se spune ca sunt exogeni. Este dovedit ca capsula de GE 132 prin actiunea sa total sinergetica, datorita formulei si continutului sau, unice, ajuta in mod serios in toate segmentele acestui proces de importanta vitala. Aceasta o dovedesc, fara dubii, numeroasele declaratii ale multor utilizatori care au gasit in aceasta capsula rezolvarea pentru problemele lor de sanatate.

Amestecul exclusiv din complexul GE 132 cu cele sase componente puternice din familia nutrientilor, contine tot ce este necesar pentru bioreglarea si indepartarea cauzelor aparitiei multor boli. Mutarea este in mainile noastre.

Trebuie sa ne schimbam obiceiurile, cine nu este pregatit sa o faca, se afla pe traseul vasului Titanic care s-a ciocnit cu un aisberg. DACA NU ESTI PREGATIT SA-TI SCHIMBI MODUL DE VIATA, NU POTI FI AJUTAT a scris candva HIPOCRATE. 

 

GE 132 -  Supliment alimentar - 60 de capsule a 500 mg

Compozitie:
Laptisor de matca - 130mg/capsula
Extract de ciuperca Reishi (Ganoderma Lucidum) - 100 mg/capsula
Extract de ceai verde - 80 mg/capsula
Extract in seminte dinstrugure rosu - 80 mg/capsula
Extract de muguri de trandafiri - 80 mg/capsula
Extract din cartilaj de rechin - 30 mg/capsula

Administrare: Doua capsule zilnic; una inainte de micul dejun si una inainte de masa de pranz; sau in timpul meselor. Contraindicatii si efecte adverse nu au fost identificate.

Pret catalog: 215 Ron
Economisiti: 0 Ron
Pret depozit: 215 Ron
Produse recomandate
.
 
 
Pret Depozit:
90 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
180 Ron
Economisiti:
45 Ron
Pret Depozit:
135 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
360 Ron
Economisiti:
120 Ron
Pret Depozit:
240 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
540 Ron
Economisiti:
210 Ron
Pret Depozit:
330 Ron
buc    
 
.
 
 
Pret Depozit:
90 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
180 Ron
Economisiti:
45 Ron
Pret Depozit:
135 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
360 Ron
Economisiti:
120 Ron
Pret Depozit:
240 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
540 Ron
Economisiti:
210 Ron
Pret Depozit:
330 Ron
buc    
 
Transport Gratuit
Pret catalog 
205 Ron
Economisiti:
66 Ron
Pret Depozit:
139 Ron
buc    
Transport Gratuit
Pret catalog 
615 Ron
Economisiti:
297 Ron
Pret Depozit:
318 Ron
buc    
Transport Gratuit
Pret catalog 
1230 Ron
Economisiti:
612 Ron
Pret Depozit:
618 Ron
buc    
Transport Gratuit
Pret catalog 
1845 Ron
Economisiti:
945 Ron
Pret Depozit:
900 Ron
buc    
 
.
 
 
Pret Depozit:
79 Ron
buc    
.
Pret catalog 
198 Ron
Economisiti:
59 Ron
Pret Depozit:
139 Ron
buc    
.
Pret catalog 
121 Ron
Economisiti:
24 Ron
Pret Depozit:
97 Ron
buc    
.
Pret catalog 
70 Ron
Economisiti:
14 Ron
Pret Depozit:
56 Ron
buc    
 

SEO