Produse Naturiste

  Produse Naturiste la Pret de Depozit.

Produse naturiste
Cosul meu (0 produse - 0 RON)  

GE 132

GE 132 (60 capsule) germaniul in forma organica este considerat acum una dintre cele mai mari descoperiri in tratamentul afectiunilor maligne.

Complexul GE 132 are multi alti nutrienti cu actiune punctuala, elementii fotochimici si alte componente active (GE 132) formand componenta de aparare, o echipa formata din extractul de Ganoderma lucidum, laptisorul de matca, extractul de seminte de struguri rosii, extractul de ceai verde, complex de proteine din cartilagiul de rechin. Creat printr-o formula japoneza unica, complexul GE 132 apara cu multa eficacitate organismul de multe boli, cum sunt: afectiuni cardiovasculare, diabet, hipertensiune arteriala, osteoporoza, boli ale plamanului, cancer si tumori.

Sursele naturale de germaniu ale GE 132 sunt:
- Ciuperca Reishi (800 - 2000 ppm)
- Ceapa alba (800 ppm)
- Ginseng (700 ppm)
- Aloe (70 ppm) si altele

Amestecul exclusiv din complexul GE 132 cu cele sase componente puternice din familia nutrientilor, contine tot ce este necesar pentru bioreglarea si indepartarea cauzelor aparitiei multor boli. Mutarea este in mainile noastre.

Trebuie sa ne schimbam obiceiurile, cine nu este pregatit sa o faca, se afla pe traseul vasului Titanic care s-a ciocnit cu un aisberg. ''DACA NU ESTI PREGATIT SA-TI SCHIMBI MODUL DE VIATA, NU POTI FI AJUTAT'' a scris candva HIPOCRATE.

GE 132 - Supliment alimentar - 60 de capsule a 500 mg

Compozitie:
Laptisor de matca - 130mg/capsula
Extract de ciuperca Reishi (Ganoderma Lucidum) - 100 mg/capsula
Extract de ceai verde - 80 mg/capsula
Extract in seminte dinstrugure rosu - 80 mg/capsula
Extract de muguri de trandafiri - 80 mg/capsula.


SEO