Produse Naturiste

  Produse Naturiste la Pret de Depozit.

Produse naturiste
Cosul meu (0 produse - 0 RON)  

Microalgele

Microalgele precum chlorella si spirulina (Spirulina platensis), contin mai multa clorofila decit orice alte alimente. Microalgele ne ofera o bogata sursa de proteine, beta-caroten si acizi nucleici, elemente pe care le contin, de altfel, orice alte alimente, din carne sau vegetale.

Microalgele enumerate mai sus sunt cele mai acceptate si cunoscute dintre toate microalgele cunoscute de specialisti.

Microalgele nu pot fi considerate ca medicamente ci ca mobilizatoare a capacitatii de vindecare. Cercetatorii in probleme de alimentatie si-au indreptat atentia asupra algelor de apa dulce: Spirulina si Chlorella. Cele doua alge sunt pana in prezent cele mai bogate surse de substante vitale. Contin in special multe proteine, vitamine, aminoacizi esentiali si neesentiali, saruri minerale si microelemente. Nici un aliment nu contine mai multe proteine vegetale si aminoacizi esentiali (60%). Pe langa proteine, algele contin multe microelemente si saruri minerale (calciu, magneziu, zinc, clorofila, vitamina B, enzime si acizi grasi nesaturati). Algele uscate de apa dulce sunt de fapt un concentrat de substante vitale care sunt pastrate aproape integral in starea lor naturala prin procese controlate de uscare si presare la temperatura corpului.
Spirulina are efect de intretinere si tonifiere fiind recomandata pentru tratarea unor deficiente, si detoxifiere a organismului dovedindu-se un aliat puternic in tratarea unor afectiuni precum: obezitate, tratarea hipoglicemiei, tratamentul anemiei, gastrita, diabet, malnutritie, cancer, artrita sau cu alte afectiuni similare dar si in tratarea si tonifierea pielii imbunatatind totodata imunitatea.

Spirulina contine fier, calciu, natriu, potasiu, cupru, mangan, magneziu, zinc, fosfor, seleniu si, intr-o cantitate foarte mare, iod. Algele, printre care si algele verzi-albastrui, contin in cantitati mari numeroase vitamine: toate vitaminele complexului B, vitamina C si E. Sunt o sursa naturala de vitamina A. Mai contin acizi nucleici (ARN si ADN), acizi grasi nesaturati (acid linoleic), colinesteroza, algina, polioze, manitol, clorofila, fenol, enzime si multe alte substante biologic active.
Eficacitatea algelor a fost demonstrate si in cazul infectiilor cu diverse tipuri de virus herpetic, cu virusul gripal A si cu virusul HIV 1 (agentul etiologic al SIDA).
Algele fortifica sistemul imunitar si contribuie in mare masura la legarea radicalilor liberi, medicii utilizand din ce in ce mai frecvent spirulina si pentru tratamentul adjuvant al unor boli maligne. O altenativa la detoxifierea si revitalizarea organismului printr-o alimentatie echilibrata este folosirea unor suplimente nutritive care sa fie special create pentru asta.

Microalge - produse naturiste

Produse pe baza de microalge care au efecte foarte benefice in detoxifierea si revitalizarea organismului, produse pe care le regasiti si in paginile de mai jos.


.
Pret catalog 
233 Ron
Economisiti:
18 Ron
Pret Depozit:
215 Ron
buc    
SEO