Produse Naturiste

  Produse Naturiste la Pret de Depozit.

Produse naturiste
Cosul meu (0 produse - 0 RON)  

Noni

NONI este un suc natural pur 100%, obtinut din fructe recoltate din culturi mixte selectate din cele mai bune zone tropicale.

La achizitia oricarui pachet de Noni/ Noni Aromatizat care contine 3 sticle de 1 litru beneficiati de Pret de Depozit,Transport Gratuit si de o Reducere Suplimentara in valoare de 25 ron.

La achizitia oricarui pachet de Noni/ Noni Aromatizat  4 sticle de 1L, beneficiati de Pret de Depozit, Transport Gratuit si o Reducere Suplimentara de 50 ron.

Noni - un produs naturist de calitate superioara, organic, obtinut prin presare directa, fara adaos de apa, coloranti, conservanti sau aditivi. Sucul este filtrat si separat de pulpa fructului, ce este saraca in substante active relevante.
Sucul Noni, cu un potential terapeutic si de vindecare aduce beneficii majore sanatatii dumneavoastra.
Consumul regulat de Noni previne peste 75% din afectiuni, fiind folosit in tratarea a numeroase boli (inclusive cancer).
Beneficiile oferite de consumul de suc Noni:
Are efect antibacterian, intarese sistemul imunitar si imbunatateste procesele metabolice.
Este recomandat in afectiunile cardio vasculare (hipertensiune arteriala, cardiopatii, ateroscleroza), ajutand in calmarea durerilor de orice tip. Va ajuta in reglarea somnului, si dependentelor ca (fumat, alcool, droguri). Este recomandat ca tratament adjuvant in tratarea cancerului si tumorilor. Depresiilor, stresului, bolii Alzheimer.


.
 
 
Pret Depozit:
89 Ron
buc    
.
 
 
Pret Depozit:
170 Ron
buc    
.
 
 
Pret Depozit:
240 Ron
buc    
Transport Gratuit
 
 
Pret Depozit:
295 Ron
buc    
 
SEO