Produse Naturiste

  Produse Naturiste la Pret de Depozit.

Produse naturiste
Cosul meu (0 produse - 0 RON)  

Resveratrolul

Resveratrolul este considerat un adjuvant valoros contra tumorilor maligne la san, uter, ovar, testicul, prostata, ficat, stomac, precum si contra melanomului malign, resveratrolul imbunatatind eficienta chimioterapiei in cancer.

Resveratrolul este secretat de catre struguri ( fructele si legumele de toamna), atunci cand acestia sunt atacati de catre ciupercile si bacteriile parazite, la origini ea fiind, deci, o substanta cu scop defensiv.
Resveratrol se gaseste in urmatoarele fruct si legume: afinele si strugurii negri (mai ales coaja lor), strugurii rosii, samburii strugurilor (albi sau rosii), mure, coacazele negre, merele cu coaja rosu-inchis spre violet, prune, in varza rosie, arahide, ceapa rosie, fasolea boabe de culoare neagra.
Rezveratrolul s-a dovedit a avea efecte terapeutice puternice si este folosit ca adjuvant in tratarea urmatoarelor afectiuni: cancer cel de san si de col uterin, cancerul de piele (melanomul malign), cancerul gastric, cancerul intestinal, cancerul de esofag, cancerul bucal, cancerul de prostata, cancerul la pancreas, leucemie, previne aparitia bolii coronariane si a infarctul miocardic, tromboza, litiaza renala, boala Alzheimer, herpes, gripa, papilomatoza, hepatite virale A,B, C, reumatism, obezitate, infertilitate la barbati, dismenoree, osteoporoza, menopauza.
Rezveratrolul ne ajuta de asemenea sa ne mentinem mereu tineri si frumosi, stimuleaza sinteza fibrelor de colagen la nivelul epidermei. Curele cu Rezveratrol ne ajuta in prevenirea ridarii si imbatranirii pielii, mentinandu-i elasticitatea si tineretea acesteia.


.
Pret catalog 
259 Ron
Economisiti:
52 Ron
Pret Depozit:
207 Ron
buc    
.
Pret catalog 
121 Ron
Economisiti:
24 Ron
Pret Depozit:
97 Ron
buc    
.
 
 
Pret Depozit:
89 Ron
buc    
SEO