Produse Naturiste

  Produse Naturiste la Pret de Depozit.

Produse naturiste
Cosul meu (0 produse - 0 RON)  

Zeolit


Produsele din linia Detoxamin sunt suplimente minerale naturale care au la baza Zeolit cu efecte unice asupra organismului uman!

Datorita structurii lor specifice,  moleculele de Zeolit sunt denumite si "molecule sita". Aceste  "molecule sita",  incarcate negativ,  atrag precum un magnet toate tipurile de toxine incarcate pozitiv. Moleculele de Zeolit au de asemenea, abilitatea unica de a mentine aceste toxine captive, pana la eliminarea lor din organism prin urina sau scaun.

Ce este Zeolitul?
Zeolitul
este un mineral, format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte emisa de catre vulcani si apa de mare. Sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit. Zeolitul utilizat in terapie are o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina traditional Indiana, chineza dar si ruseasca.

Detoxifiere eficienta a organismului cu Detoxamin Basic Capsule - Zeolitul este 100% sigur si non-toxic!

Tratamentul cu Zeolit poate fi administrat si impreuna cu alte medicamente atata timp cat acestea nu sunt bazate pe metale grele, Carboplatin, Cisplatin), insa ar trebui sa va consultati cu medicul specialist inainte de a incepe o cura pe baza de zeolit pudra sau Zeolite lichid.

Zeolitul, prin cura de detoxifiere, elimina metalele grele si toxinele. Detoxifierea cu Zeolit (Detoxamin) contribuie la reducerea riscului aparitiei cancerului, iar in acest sens exista dovezi clare ca zeolitul micronizat nu numai ca elimina toxinele care pot cauza cancerul (75% sau mai mult din cazurile de cancer pot fi legate de toxine).

Zeolitul lucreaza la nivel celular, nu are gust sau miros si poate fi luat pe stomacul gol, sub forma de capsule, praf sau in solutie.
Tratamentul cu Zeolit (Detoxamin) este sigur pentru copii, adulti, bolnavi de cancer si chiar sipentru animale de companie. Toate urmele de metale grele fiind complet eliminate din corp în termen de 6 la 8 ore fara a scoate ionii sanatosi si mineralele.


Cand este indicata cura detoxifianta cu Zeolit (Detoxamin)?
Detoxifierea organismului este necesara daca sunteti supraponderal sau sunteti predispus la obezitate. Cura pentru detoxifierea organismului cu Zeolit este indicata si in multe afectiuni cronice: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer.
Zeolitul este recomandat ca adjuvant in tratarea urmatoarelor afectiuni: Intoxicatia cu metale grele,
Intoxicatia cu pesticide,
Boala de Iradiere,
Cancerul de prostata,
Cancerul de piele,
Adjuvant in Cancerul pulmonar,
Cancerul bucal si faringian,
Cancerul de san, Diarea,
Infectiile Intestinale,
Gastrita,
Ulcerul gastric,
Deficeintele imunitare,
Infertilitatea la barbati,
Guta, Autismul,
Adjuvant in hepatita virala,
Adjuvant in infectiile virale

Detoxifierea cu ajutorul produselor Detoxamin pe baza de Zeolit este cea mai eficienta metoda naturista de eliminare a metalelor grele si a toxinelor din organism.

Dupa o cura de detoxifiere cu Zeolit micronizat (Detoxamin) va veti simti mai energic, plin de vitalitate.


.
Pret catalog 
235 Ron
Economisiti:
60 Ron
Pret Depozit:
175 Ron
buc    
.
Pret catalog 
226.38 Ron
Economisiti:
45.28 Ron
Pret Depozit:
181.1 Ron
buc    
.
Pret catalog 
67.91 Ron
Economisiti:
13.58 Ron
Pret Depozit:
54.33 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
470 Ron
Economisiti:
140 Ron
Pret Depozit:
330 Ron
buc    
 
.
Pret catalog 
189 Ron
Economisiti:
37.8 Ron
Pret Depozit:
151.2 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
380.31 Ron
Economisiti:
76.06 Ron
Pret Depozit:
304.25 Ron
buc    
TRANSPORT GRATUIT
Pret catalog 
235 Ron
Economisiti:
60 Ron
Pret Depozit:
175 Ron
buc    
SEO